/*! elementor - v3.23.0 - 15-07-2024 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

Haygrove Eden in George is past the peak of their season with berry harvest volumes easing off. Their packhouse that is now fully equipped with Ergopak scales, did well during the past season. This was a first for Ergopak with scales mounted below the tabletop for a level working surface. This design is now also available with the European controller (Refer to photo).

Haygrove Eden in George is oor die piek van hulle seisoen met die Bessie oestempo wat begin afneem. Hulle pakhuis, nou ten volle toegerus met Ergopak skale, het goed gedoen deur die seisoen. Hierdie was ‘n eerste vir Ergopak met skale wat ingesink is in die paktafels vir ‘n gelyk werksvlak. Hierdie ontwerp skaal is nou ook beskikbaar met die Europese beheerder (sien foto)

#

Comments are closed

Find us

Address
Meson Innovation Centre 1, Unit 6b, Techno Park, Stellenbosch, 7600